Bogyó és Babóca 4. - Tündérkártyák (2020)

2020 magyar animációs családi film

Rövid tartalom

A Bogyó és Babóca rajzfilm-sorozat negyedik részében a csigafiú és a katicalány új kalandokon keresztül fedezi fel a világot. Kiderül, kinek gyűjtötte a tengerparton a legszebb kagylókat Ugri és Szellő, hogyan jut el egyedül a tücsök koncertjére a kerekesszékes Holdbogár, vagy hogy mi sül ki abból, ...
Rendező: Antonin Krizsanics, M. Tóth Géza,
Főszereplők: Pogány Judit,
Bogyó és Babóca 4. - Tündérkártyák (2020)

Bogyó és Babóca 4. - Tündérkártyák

Információk

Tartalom:

A Bogyó és Babóca rajzfilm-sorozat negyedik részében a csigafiú és a katicalány új kalandokon keresztül fedezi fel a világot. Kiderül, kinek gyűjtötte a tengerparton a legszebb kagylókat Ugri és Szellő, hogyan jut el egyedül a tücsök koncertjére a kerekesszékes Holdbogár, vagy hogy mi sül ki abból, ha a kicsiknek és nagyoknak együtt kell focizniuk. A Bogyó rajza című történet arra világít rá, hogy amit valaki csúnyának tart, azt más szépnek láthatja, míg a Buborék és a Tündérkártya epizód az óvodások közti konfliktusok feloldására mutat példát.

Forgalmazó:

TVGO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendezők:

  • Antonin Krizsanics
  • M. Tóth Géza

Szereplő:

  • Pogány Judit (meléső)

Író:

Producer:

  • M. Tóth Géza

Zeneszerzők:

  • Kifli Zenekar
  • Alma Együttes

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások