Plakát
2017. szeptember 28.

Anna and the Barbies - Álmatlan

(12) Anna and the Barbies - Dreamless 2017 78 perc
Rendező:
  • Norbert Crowfield
  • Norbert Porkoláb
  • Norbert Tanca
Főszereplők:
  • Márk Bubnó
  • Adél Dénes
  • László Feltóti
  • Dávid Hernádi

Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta legújabb lemezbemutatóját, mely az Utópia turné része volt. Az Anna and the Barbies – Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre, mely olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely a közönség és a rajongók számára eddig ismeretlen volt. A film tökéletesen megmagyarázza az “Anna and the Barbies jelenség” lényegét, miközben lenyűgöző felvételek segítségével nyerhetünk betekintést a fantasztikus hangulatú koncertbe. Az alkotás reprodukálja a koncertélményt, benne felhangzanak a legismertebb slágerek, de az Álmatlan sokkal több mint egy koncertfilm: felfedi az „AATB gépezet” lelkét, motivációját és titkait.

A filmet a rendezők rendhagyó helyszínen, a Fővárosi Nagycirkuszban vették fel. A háromszázhatvan fokos térben megrendezett, cirkuszi elemekkel, artistákkal, különleges díszlettel és vizuállal dúsított koncertet 16 kamerával rögzítették. Az amúgy sem hétköznapi koncert mellett dokumentarista stílusban felépített történetszál mesél a zenekar belső világáról, a beszélő fejes dokumentumfilmek stílusában. A rendezők szerint az ilyen jellegű filmeknek itthon még nincs hagyománya a hazai zenei- és filmes körökben, így mindenképpen egy úttörő, stílusteremtő alkotás készült.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): ; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (7)

Moziműsor