Plakát
2017. szeptember 14.

Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D

(16) Terminator 2: Judgment Day 1991 137 perc
Rendező:
  • James Cameron
Főszereplők:
  • Edward Furlong
  • Linda Hamilton
  • Robert Patrick
  • Arnold Schwarzenegger
  • Xander Berkeley

1997. augusztus 29-én kitört a harmadik világháború. Ennek a háborúnak 3 milliárd áldozata volt. Ami az emberiségből megmaradt, hamarosan újabb iszonyattal kell szembenézzen: a gépek elleni háborúval. S most a Skynet gépei egy új Terminátort terveztek, aminek csak egyetlen feladata van: elpusztítani John Connor-t, a gépek elleni harc vezetőjét. S minthogy a tervezés időpontjában a tudomány már képes az időutazásra, a Terminátort visszaküldik az időben, hogy John-t még gyerekkorában pusztítsa el. Az emberek azonban szintén felkészültek az eseményre. S ők is visszaküldtek egy Terminátort az időben, aminek az a feladata, hogy megvédje az ifjú John Connort. John Connor tehát tinédzser még, amikor életében megjelenik a két Terminátor, hogy végzetes összecsapásban számoljanak le egymással.


A Terminator 2 3D-t a Pannonia Entertainment mutatja be Magyarországon, 2017. szeptember 14-től. Augusztus 29-én, a filmbéli Ítélet Napja 20. évfordulóján pedig a Corvin Moziban lesz nagy szabású premier előtti vetítés és "Terminator-nap".

Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.; illetve a gyártó(k): Lightstorm Entertainment, Carolco Pictures Inc., Pacific Western; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (13)

Moziműsor