Plakát
2018. február 15.

Ősember - Kicsi az ős, de hős!

(6) Early Man 2018 90 perc
Rendező:
  • Nick Park
Főszereplők:
  • Richard Ayoade
  • Tom Hiddleston
  • Eddie Redmayne
  • Timothy Spall
  • Maisie Williams

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor.

Az Öreg és törzse beletörődnek a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat. De ha elbuknak, akkor örökre a bányákban fognak dolgozni...

A Wallace és Gromit, Shaun, a bárány és a Csibefutam alkotói legújabb őrült családi animációs vígjátékukban az emberiség hajnalára tekintenek vissza.

Az animációs stúdió megszokott és korosztálytól függetlenül kedvelt, egyedi stílusában készült Ősember rendezői székében a négyszeres Oscar-díjas Nick Park ült, akinek neve gyakorlatilag összeforrt az angol Aardman stúdióval. A film eredeti változatához olyan hírességek kölcsönzik a hangjukat, mint a kétszeres Oscar-díjas Eddie Redmayne (A dán lány, A mindenség elmélete), Tom Hiddleston (Thor- és Bosszúállók-filmek), Maisie Williams (Trónok harca), Timothy Spall (Titkok és hazugságok, Mr. Turner), Richard Ayoade (A hobbit-trilógia).

Forgalmazó: Mozinet
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Mozinet; illetve a gyártó(k): StudioCanal, Aardman Animations; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (9)

Moziműsor