A kék szörny (1999)

1999 (Doug's 1st Movie) amerikai animációs családi kaland-vígjáték dráma fantasy sci-fi

Rövid tartalom

Doug Funnie és barátai egy Herman Melville névre hallgató „szörnyetegre” bukkannak, aki a város szélén, az erdőben tengeti életét Hamarosan az is kiderül, hogy a szörny igazából nagyon is kedves, egyáltalán nem olyan, mint az igazi szörnyek. Ám ekkor hirtelen mindenki a rosszfiúk célkeresztjébe kerü...
Rendező: Maurice Joyce,
Főszereplők: Thomas McHugh, Fred Newman, Chris Phillips, Constance Shulman,
A kék szörny (1999)

Doug's 1st Movie

Információk

Tartalom:

Doug Funnie és barátai egy Herman Melville névre hallgató „szörnyetegre” bukkannak, aki a város szélén, az erdőben tengeti életét Hamarosan az is kiderül, hogy a szörny igazából nagyon is kedves, egyáltalán nem olyan, mint az igazi szörnyek. Ám ekkor hirtelen mindenki a rosszfiúk célkeresztjébe kerül, akiknek célja elfogni és gonosz céljaikra használni a szörnyet. A sulibál időpontja is itt van a nyakunkon és Doug kénytelen megvívni Patti Mayonnaise kegyeiért a sznob nyolcadikossal, Guy Grahamorral. Vajon meg tudja menteni Doug a szörnyet és elviheti Pattit is a Valentin-napi mulatságra?

Forgalmazó:

TVGO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Maurice Joyce

Szereplők:

  • Thomas McHugh (Doug Funnie/Lincoln)
  • Fred Newman (Skeeter/Mr. Dink/Porkchop/Ned)
  • Chris Phillips (Roger Klotz/Boomer/Larry/Mr. Chiminy)
  • Constance Shulman
  • Becca Lish (Judy Funnie/Mrs. Funnie/Connie)
  • Alice Playten (Beebe Bluff/Elmo)

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások