Plakát
2019. július 11.

Szupercella 3: Az ördögverem

(16) Escape Plan: The Extractors 2019 97 perc
Rendező:
  • John Herzfeld
Főszereplők:
  • Dave Bautista
  • Jaime King
  • Harry Shum Jr.
  • Sylvester Stallone
  • Jin Zhang

Az akciólegendaként ismert, háromszoros Oscar-jelölt Sylvester Stallone visszatér a legyőzhetetlen biztonsági szakértő, Ray Breslin szerepében, a Szupercella 3.: Az ördögverem című filmben, ahol ki kell menekítenie egy gazdag foglyot és saját szerelmét egy börtönerődből.

Amikor egy Hong Kong-i tech-igazgató lánya eltűnik, első ránézésre úgy fest, hagyományos emberrablásról van szó váltságdíjkövetelőkkel. Amikor azonban Breslin és hűséges társai – köztük a kétajtós szekrény méretű Trent Derosa (Dave Bautista) és az eszes megfigyelésszakértő Hush (Curtis Jackson) – elkezdenek foglalkozni az üggyel, rájönnek, hogy Lester Clark Jr. (Devon Sawa), Breslin korábbi köpönyegforgató társának fia a kulcs az egészhez. Breslin összeáll egy profi harcművésszel, Shen Lóval (Max Zhang), és megtudja, hogy szerelmét, Abigail Rosst (Jaime King) elrabolták, és rácsok mögé zárták “Az ördög állomása” néven ismert kelet-európai börtönben, ahonnan a hírek szerint senki sem szökhet meg.

Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.; illetve a gyártó(k): Lionsgate; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (7)

Moziműsor