Plakát
2018. március 15.

Szellemek háza

(16) Winchester 2018 99 perc
Rendező:
  • Michael Spierig
  • Peter Spierig
Főszereplők:
  • Helen Mirren
  • Sarah Snook
  • Finn Scicluna-O'Prey
  • Jason Clarke
  • Tyler Coppin

A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Hét szinten szobák százait rejtik a zegzugos és furfangos folyosók, de a ház nem neki, az unokahúgának, vagy bármely más élő embereknek épül. Az özvegy bosszúszomjas szellemek százainak építteti a semmihez nem hasonlítható épületet, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek szellemei akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt.

A megtörtént eseményeket feldolgozó Szellemek háza az év egyik legvártabb horrorfilmje. Rendezői, a Spierig-testvérek korábban a Fűrész: Újra játékban, a Daybreakers – A vámpírok kora és A zombik városa filmekkel már letették a névjegyüket a műfajban, továbbá ők jegyzik az Időhurok című mozit is. A Szellemek háza főszerepét az Oscar-díjas Helen Mirren (A királynő, Az ajtó, Az élet ízei, Hitchcock, RED 1-2.), Jason Clarke (A majmok bolygója: Forradalom, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza, Everest, A nagy Gatsby), Sarah Snook (Steve Jobbs, Az üvegpalota) és Angus Sampson (Mad Max: A harag útja, Insidious: A gonosz lélek) játsszák.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): Imagination Design Works, Bullitt Entertainment, Diamond Pictures, Blacklab Entertainment; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (6)

Moziműsor