Plakát
2018. március 15.

A párizsi vonat

(16) The 15:17 to Paris 2018 94 perc
Rendező:
  • Clint Eastwood
Főszereplők:
  • Ray Corasani
  • Alek Skarlatos
  • Anthony Sadler
  • Spencer Stone
  • P.J. Byrne

2015 augusztusában a világ döbbenten értesült egy újabb terrorcselekményről. A Párizsból Brüsszelbe tartó expressz vonaton egy állig felfegyverzett terrorista lendült támadásba. Egyszerű és kegyetlen terve volt, de valamit kifelejtett a számításból: hogy az utasok között bátor emberek lehetnek.

Három amerikai srác is a vonaton utazott. Egyszerű, békés fiúk, akik gyerekkoruk óta barátok, és együtt határozták el, hogy katonák lesznek, és a szabadságuk idején együtt vágtak neki, hogy felfedezzék Európát.

A film nemcsak egy esztelen támadás és a fegyvereknek ellenszegülő önzetlen hősiesség története – az is kiderül belőle, hogy hogyan vált Spencer, Alek és Anthony olyan emberré, aki a jó ügy érdekében a legnagyobb önfeláldozásra is hajlandó.

Clint Eastwood, a 4 Oscar-díjjal jutalmazott, legendás színész-rendező ismét a férfias erényeket dicséri: a részben az eredeti szereplőkkel forgatott film nagyon izgalmas és nagyon valóságos.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Warner Bros. Pictures, Malpaso Productions, Village Roadshow Pictures; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (21)

Moziműsor