Plakát
2018. január 4.

Insidious: Az utolsó kulcs

(16) Insidious: The Last Key 2018 103 perc
Rendező:
  • Adam Robitel
Főszereplők:
  • Kirk Acevedo
  • Angus Sampson
  • Lin Shaye
  • Leigh Whannell
  • Javier Botet

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét, és alul maradt. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal – de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak.

Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer majd ártó lények ellen harcolnak benne: Elise szülőházába.Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte a kislánykorát, és életében először ott kellett szembenéznie egy szellemmel. És ezek szerint, nem is utoljára.

Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyiuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is – a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.

James Wan producer horrorjai egytől egyig telitalálatok:a Démonok között és a Fűrész-sorozat, az Amikor kialszik a fény és az Annabellemind a műfaj legnépszerűbb filmjeivé és kasszasikerré váltak az egész világon és Magyarországon is.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Stage 6 Films, Blumhouse Productions; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (3)

Moziműsor