Plakát
2017. szeptember 14.

Amerikai bérgyilkos

(18) American Assassin 2017 111 perc
Rendező:
  • Michael Cuesta
Főszereplők:
  • Christopher Bomford
  • Michael Keaton
  • Sanaa Lathan
  • Dylan O'Brien
  • Charlotte Vega
  • Chris Webster

Mitch Rapp (Dylan O’Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket.

Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek.

Mitch Rapp, az elit CIA-ügynök alakját az ismert bestseller-író, Vince Flynn alkotta, és olyan nagy sikert aratott az olvasók körében, hogy a könyvnek azóta számos folytatása is született. A 2010-ben megjelent Bérgyilkos című regény adta az alapot a Michael Cuesta thrilleréhez. A rendező számos nagysikerű TV-sorozatot jegyez, többek között a Golden Globe-, és Emmy-díjas Homeland: A belső ellenség több epizódját is.

Az Amerikai bérgyilkos mindenre elszánt szuperügynökét, a Teenwolf – Farkasbőrben TV-sorozat és a Mélytengeri pokol sztárja, Dylan O’Brien kelti életre, a kemény kiképzőtiszt szerepében a nagy veterán Michael Keaton látható, míg a CIA toborzótisztjét, a Szemfényvesztők 2-ben is feltűnt Sanaa Lathan játssza.

Forgalmazó: Freeman Film
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Freeman Film; illetve a gyártó(k): Lorenzo di Bonaventura, Nick Wechsler; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (5)

Moziműsor