Plakát
2017. április 6.

Power Rangers

(12) Power Rangers 2017 124 perc
Rendező:
  • Dean Israelite
Főszereplők:
  • RJ Cyler
  • Becky G.
  • Ludi Lin
  • Dacre Montgomery
  • Naomi Scott

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.

Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát. A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.

A ’90-es években indult kultikus amerikai tévésorozat alapján készült Power Rangers nem fukarkodik a látvánnyal, a humorral és az akcióval. A tehetséges fiatal színészek mellett olyan ismert sztárok is feltűnnek a filmben, mint a gonosz Rita Repulsa szerepében brillírozó Elisabeth Banks, valamint a Totál szívás című sorozat többszörös Emmy-díjas főszereplője, Bryan Cranston, aki a csapat mentoraként tűnik fel.

Forgalmazó: Freeman Film
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Freeman Film; illetve a gyártó(k): Saban Brands, Temple Hill Entertainment; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (6)

Moziműsor