Plakát
2017. február 16.

Pofoncsata

(16) Fist Fight 2017 91 perc
Rendező:
  • Richie Keen
Főszereplők:
  • Jillian Bell
  • Ice Cube
  • Charlie Day
  • Tracy Morgan
  • Charlie Daily

Egy iskolai tanári kábé épp olyan, mint maga az élet: zavaros, zajos, látszólag senki sem normális, miközben a valóságban... tényleg senki sem normális. És néha pofozkodnak.

Egy buzgó, bár kis növésű tanerő (Charlie Day), aki az életében még alig találkozott más kalanddal, mint a reggeli becsengetés, véletlenül kirúgatja egy kollégáját. Az állását vesztett pedagógus (Ice Cube) a gátlásait is elveszíti, és úgy dönt, hogy bosszút áll: tanítás utánra verekedni hívja a betoji pedagógust.

A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni. Maga a jövendő áldozat sem. De mit tehetne mást? Készülni kezd, hogy ha már muszáj kapnia néhány maflást, legalább méltósággal essen hanyatt...

A Förtelmes főnökök talán legviccesebb figurája (Charlie Day) és a kemény meg könnyű műfajban (pl. a 21 Jump Streetben) is szuper Ice Cube pofozkodása rengeteg csattanót ígér!

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Village Roadshow Pictures, New Line Cinema, Wrigley Pictures, 21 Laps Entertainment; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (6)

Moziműsor